Segítünk, hogy visszakapja a pénzét!

QUAESTOR kárrendezés

Május 6-tól a megkezdődik a Quaestor kötvényesek kárrendezési kérelmének befogadása.

A Quaestor kötvényesek kárrendezését biztosító 2015. évi CXXXIX. törvény alapján 2015. május 6-án megkezdődik a károsultak kérelmének benyújtására nyitva álló egy hónapos időszak. Ennek során a QUAESTOR kötvények kibocsátásából és értékesítéséből eredő követeléssel rendelkező károsultak jelenthetik be a kárrendezés iránti kérelmüket a Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapjához, amely egyben a Befektető-védelmi Alaphoz benyújtott kártalanítás iránti kérelem is. A jogosult kérelmére a teljes követelés ellenérték fejében, a törvény erejénél fogva átszáll a Kárrendezési Alapra, illetve a Beva által teljesített kártalanítás erejéig a Bevára.

A kérelmeket 2015. június 5. napjáig lehet benyújtani, ez azt jelenti, hogy még az utolsó napon igazoltan postára adott kérelem is határidőben benyújtottnak minősül. A kérelem kizárólag az erre szolgáló, a honlapunkról letölthető, vagy a kijelölt kormányablakokban átvehető űrlapon jelenhető be. Kérjük, az űrlap kitöltése előtt olvassa át a fontos információkat tartalmazó „Tájékoztatás és kitöltési útmutató a kárrendezés iránti kérelemhez” elnevezésű dokumentumot.

A kérelmet az országszerte a kijelölt 26 kormányablakon keresztül lehet benyújtani, vagy postai úton kell a Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapja részére elküldeni. Postacím: 1476 Budapest, Pf. 800.

A kérelmet a kormányablaknál zárt borítékban kell benyújtani, a borítékon feladóként a kérelemben jogosultként szereplő személy nevét és címét, címzettként pedig a Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapját kell feltüntetni. A kérelem benyújtásával a kérelem jogosultja más személyt is megbízhat. A kérelem benyújtója az átvételről elismervényt kap.

Forrás: bva.hu


Tisztelt Károsultak!


Az április 13-án, hétfőn elfogadott törvény szerint a károsultakra újabb határidők vonatkoznak. Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy azonnal elkészítjük a kártalanításhoz szükséges kérelem mintát, amint az új törvény hatályba lép, és az abban szereplő kártalanítást végző alap szervezeti, működési szabályzata nyilvánosságra kerül. A kitöltendő nyomtatványt itt, a honlapunkon talaják majd. Kérjük, kísérjék figyelemmel a folyamatosan frissülő oldalunkat, egyben kérjük azt is, hogy ha kérdésük van, akkor forduljanak hozzánk bizalommal, és írjanak az [email protected] címre!


Az MNB állja majd a kártalanítást - dr. Tóth Bertalan - videó

Pénzt és igazságot a kisemmizett embereknek!

Az MSZP mindenkinek segít visszaszerezni a pénzét!

Létrehoztunk egy érdekképviseleti fórumot a Quaestor károsultjainak. Vegyék fel velünk a kapcsolatot!

Segítünk abban, hogy feljelentést tegyenek és bejelentsék a kárigényüket. Töltsék ki a büntető feljelentéshez szükséges nyomtatványt!
Ha segítségre van szükségük, keressék fel a legközelebbi MSZP-irodát!

Az MSZP Önökkel együtt azt képviseli, hogy a fideszes bankbotrány és pilótajáték minden károsultját ki kell fizetni, és minden fideszes bűnöst felelősségre kell vonni!


Letölthető anyagok


Keressen minket! Segítünk!

Üzenetét rögzítettük, köszönjük megkeresését!